Mitsubishi bus verkopen

Bent u in het bezit van een Mitsubishi bus die u wilt verkopen, zoals een Canter of L400? Is deze bestelauto van Mitsubishi afgekeurd, versleten of totalloss? Dan bent u bij onze bestelbus inkoopdienst aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen van bestelvoertuigen. Onze prijzen en service zijn uitstekend te noemen en daar profiteert u van.

Wanneer u uw Mitsubishi bus wilt verkopen kunt heel gemakkelijk de verkoop in gang zetten door contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Daar laat u de gegevens van het voertuig, zoals het kenteken, achter, plus uw contactgegevens. Een ervaren medewerker neemt vervolgens contact met u op. Nog gemakkelijker is het om direct telefonisch contact met een van onze auto inkoopmedewerkers op te nemen. Via deze weg weet u gelijk waar u aan toe bent. Tevens kunt u een geheel vrijblijvende waarde-indicatie aanvragen. Uw Mitsubishi bus verkopen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest.

Onze medewerker vraagt u naar het merk en type, de kilometerstand, de leeftijd van de bestelbus van Mitsubishi en de algemene staat van het voertuig. Aan de hand van uw antwoorden kan er direct een prijs worden afgesproken.Natuurlijk bent geenszins verplicht om op ons aanbod in te gaan, maar gaat u wel akkoord, dan profiteert u van al onze voordelen.

Ten eerste spreken we een datum en locatie af betreffende de Mitsubishi bus die uw wilt verkopen. Op het afgesproken tijdstip kunt u onze chauffeur verwachten die alles ter plekke kan regelen. Wat betreft de locatie, dit kan uiteraard bij u op uw thuisadres, maar ook op een andere, door u gekozen locatie zoals een parkeerplaats, een stalling of een tankstation. Niet onbelangrijk: de chauffeur geeft u niet enkele een officieel RDW vrijwaringsbewijs en contant geld waar u direct over kunt beschikken, maar rekent ook geen cent reiskosten en/of afvoerkosten. In zijn geheel kost de Mitsubishi bus verkoop u nog geen kwartier van uw tijd.

We zetten de voordelen van onze inkoopdienst graag voor u op een rij:

  • Groot netwerk van autosloperijen en autodemontage bedrijven door heel Nederland.
  • Professionele auto-ophaaldienst die kosteloos, overal in Nederland uw voertuig ophaalt.
  • 24 uurs bereikbaarheid, 7 dagen in de week.
  • Binnen een dag bent u van uw oude, sloopauto af!
  • U heeft direct de beschikking over contant geld.
  • Onze chauffeur voorziet u ter plekke van een RDW-vrijwaringsbewijs.

U leest het, uw afgeschreven Mitsubishi L400 of Canterbus verkopen is heel eenvoudig én voordelig!
Doordat wij al jaren in de automarkt voor gebruikte en sloopauto’s opereren, hebben we een landelijk netwerk van autosloperijen opgebouwd. Dit stelt ons in staat om snel en adequaat te reageren op uw servicevragen. Heeft u vragen, bent u benieuwd naar wat uw Mitsubishi bestelbus nog waard is, of wilt u meer weten over onze Bestelbus-Inkoopdienst? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.