Mercedes Vito verkopen

Wilt u uw Mercedes Vito verkopen? Of deze nu oud, beschadigd of veel kilometers gereden heeft, wij hebben er interesse in en kopen hem voor u in en daar profiteert u van. Onze inkoopservice voor gebruikte, zakelijke auto’s en werkbusjes koopt uw wagen snel en voor beste prijs van u over.Mercedes Vito verkopen

Zelfs als de bedrijfswagen niet gekeurd of afgekeurd is, of als deze schade heeft kunt u deze vrijwel altijd aan ons kwijt. Uw Mercedes Vito bedrijfsauto is geld waard en de hoogte van dat bedrag kan u nog wel eens verrassen!

De eerste stap naar een snelle verkoop is door contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via onze hotline. Een van onze ervaren inkoopmedewerkers staat u vriendelijk en vakkundig te woord.

We stellen u een aantal relevante vragen over de Mercedes Vito en noteren uw gegevens. De vragen betreffen de hoogte van de kilometerstand, de algemene staat van het voertuig, de leeftijd en het kenteken. Aan de hand hiervan kunnen wij u direct en vrijblijvend een waarde doorgeven.

U weet dus direct hoeveel uw Mercedes bus nog opbrengt. Een andere mogelijkheid is dat u het contactformulier op de website invult. In dat geval wordt u zeer snel, vaak binnen een kwartier, teruggebeld.

Gaat u akkoord met de door ons verstrekte inkoopprijs? Zo ja, dan kunnen we snel tot actie overgaan. Er wordt een afspraak gemaakt om de Vito op een door u gewenste locatie op te halen.

Uiteraard houden wij ook rekening met uw agenda. Het tijdstip van ophalen gaat in overleg.

Het voertuig hoeft overigens niet perse op uw woon- of bedrijfsadres te worden opgehaald. De overdracht kan ook op een afgesproken externe locatie plaatsvinden, zoals een tankstation of stalling. Met de chauffeur van onze inkoopdienst kan alles ter plekke worden geregeld. Zodra u de chauffeur van de vereiste autopapieren en de autosleutels voorziet, ontvangt u een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna bent u officieel geen eigenaar meer en bent u dus ook bent vrijgesteld van de wegenbelasting en kunt u uw verzekering opzeggen. Scheelt weer.

Tevens overhandigt hij u het afgesproken verkoopbedrag. U beschikt dus direct over het geld! Alles bij elkaar kost het u misschien een kwartiertje van uw tijd. U bent dus snel én gemakkelijk van uw Mercedes Vito af.

Uw Mercedes Vito is zó verkocht. Enkele voordelen op een rij:

  • Auto-ophaaldienst door héél Nederland
  • Op een door u gewenste locatie opgehaald
  • Altijd bereikbaar
  • Direct de beschikking over contant geld
  • Geheel vrijblijvende waardebepaling
  • Officieel RDW-vrijwaringsbewijs ter plaatse

Uiteraard bent u niet verplicht uw Mercedes Vito te verkopen en kunt u gewoon eens ‘polsen’ wat uw sloopauto/bedrijfswagen opbrengt. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. Ons netwerk van autosloperijen en autodemontage bedrijven strekt

zich uit over heel Nederland. Alles door ons ingekochte voertuigen worden op een milieuvriendelijke wijze gesloopt en/of gemonteerd. Verkoop vandaag nog uw te slopen Mercedes Vito en profiteer van onze uitstekende service en voorwaarden!