Mercedes Sprinter verkopen

Uw Mercedes Sprinter verkopen met of zonder schade voor de export?
Dat is geen enkel probleem voor ons. U stuurt uw foto’s door via Whats’app en wij bieden vrijblijvend op uw auto! U kunt de foto’s ook versturen naar: info@inkoopschadeauto.nl.
Alles wordt binnen een paar uur voor uw geregeld.
Als het bod eenmaal rond is ontvangt uw van onze chauffeur het bedrag volledig contant met een RDW vrijwaringsbewijs.

Uw Mercedes Sprinterverkopen voor de export.Mercedes Sprinter verkopen

Een goed bod krijgen op uw Mercedes Sprinter zit bij ons inbegrepen. U neemt telefonisch contact met ons op en vertel wat de problemen van de MercedesSprinter zijn. Dan vragen wij u om foto’s door te sturen via WhatsApp en vanuit daar bieden wij geld op uwMercedes Sprinter en kunnen wij onderhandelen. Gaat u daar mee akkoord dan word het binnen 24 uur afgehandeld. Makkelijker kunnen wij het niet voor uw maken

De voordelen van uw Mercedes Sprinteraan ons verkopen:

  • wij werken zeven dagen per week. Snelle Service.
  • Het geboden bedrag ontvangt u geheel contant
  • Gratis RDW vrijwaringsbewijs
  • Vriendelijke en nette medewerkers.
  • Binnen drie uur is alles geregeld als u wilt.
  • Geen voorrijkosten
  • Geen onnodig gezeur aan de deur.

Wij kopen alle Mercedes Sprinters op in Geheel Nederland. Wij zijn deMercedes Sprinter Opkopers en kopen alle soorten en types sprinters.

De conditie van de Mercedes Spinter maakt niet uit. Wanneer het busje schade heeft en/of gebruikerssporen dan is het ook goed om ons te bellen. Hoe kopen alle tweedehands Mercedes Sprinter op, met of zonder schade.

Wij kopen ook veel Mercedes Sprinter oprij-wagen op of aangepaste busjes voor mensen met een lichamelijke beperking. Op bakwagens van het merkMercedes Sprinter.

Bel ons nu! 06 42 42 80 53.