Iveco bus verkopen

Uw oude, defecte of afgekeurde Iveco bus verkopen is een fluitje van een cent. Onze auto inkoopdienst is gespecialiseerd in het inkopen van bestelbussen, zoals de Iveco Daily. Daarnaast kopen wij elke particuliere bestelauto en personenwagen in, voor de beste prijs en uitstekende servicevoorwaarden.

Al jaren zijn wij actief op de markt voor sloopauto’s en defecte/schade auto’s. Ons netwerk strekt zich uit over heel Nederland. Door de vele contacten met autosloperijen en autodemontage bedrijven, kunt u binnen 24 uur uw Iveco bus verkopen, waar dan ook in Nederland. De bestelbus wordt kosteloos bij u opgehaald. Dit kan op uw huisadres, maar ook op een gewenste andere locatie, zoals een parkeerterrein of stalling. Het maakt overigens niet uit of uw Iveco bestelbus gekeurd is en/of (lichte) schade heeft. U ontvangt er het volle bedrag voor, contant in uw handen!

Hoe kunt u uw Iveco bus bij ons aanmelden?

Iveco bus verkopenEr zijn twee opties om uw Iveco bus snel te verkopen. De eerste optie is het invullen van het contactformulier op onze website. Daar laat u uw gegevens achter en enkele gegevens van het voertuig. Denk hierbij aan het kenteken. Nóg makkelijker is het om ons direct te bellen. U krijgt dan een ervaren inkoopmedewerker aan de lijn die u precies kan uitleggen hoe het in z’n werk gaat. We noteren het kenteken en andere relevante gegevens, zoals de kilometerstand, de staat van de bestelauto en het bouwjaar. U bent nu nog slechts één stap verwijderd van uw Iveco bus verkopen.

Afhandeling van de verkoop van uw Iveco bus.

De medewerker die u aan de telefoon heeft voorziet u, aan de hand van de voertuiggegevens, van een waarde-indicatie. U bent uiteraard niet verplicht om op ons bod in te gaan. Dit is geheel vrijblijvend. Gaat u wel akkoord met de geboden vergoeding voor uw voertuig, dan kunt u direct een afspraak maken om deze op te laten halen. Onze Iveco ophaaldienst rijdt namelijk door heel Nederland om kosteloos uw Iveco bus die u wilt verkopen op te halen. Eenmaal ter plaatse kan onze servicegerichte chauffeur alles regelen.

Wanneer u de chauffeur voorziet van de benodigde autopapieren, zoals het kentekenbewijs en eventueel een keuringsrapport en uiteraard: de sleutels, wordt de bestelbus bij het RDW afgemeld en krijgt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Tenslotte overhandigt de chauffeur het afgesproken bedrag in contant geld. U kunt er dus direct gebruik van maken. Bovendien bent u vanaf dat moment geen eigenaar meer van de Iveco Daily bedrijfsauto, zodat u ook geen wegenbelasting en/of verzekering meer hoeft te betalen.

Als u uw Iveco bus wilt verkopen, bent u bij ons gegarandeerd het beste uit.

Niet alleen qua vergoeding maar ook wat betreft service. De voordelen op een rij:

  • binnen 24 uur verkocht
  • RDW-vrijwaring ter plekke
  • uitstekende vergoeding
  • gratis ophaaldienst door heel Nederland
  • direct contant geld tot uw beschikking
  • geen gedoe, maar snel actie.

Alle voertuigen worden op milieuvriendelijke wijze gesloopt of gedemonteerd. Wilt u uw Iveco bus verkopen, heeft u vragen hierover, of bent u benieuwd naar de waarde van uw voertuig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!