Gebruikte auto verkopen

Kan ik privé mijn gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto.nl? Ja. ook voor particulieren!
Als privé persoon kunt u uw gebruikte auto verkopen met kontante betaling + gratis RDW-vrijwaring.
Profiteer van onze speciale voorjaarsactie: ‘gebruikte auto verkopen’ aan Inkoopschadeauto!
Met het voorjaar en de zomer ‘voor de motorkap’ zijn wij op zoek naar gebruikte auto’s van alle merken en typen om onze handelsvoorraad aan te vullen. Gebruikte auto’s, ook wel tweedehands auto’s oftewel occasions, hebben onze speciale aandacht. In het bijzonder automobielen waar de eerste dure jaren vanaf zijn. In prima staat, schadevrij, niet veel kilometers, leveren nu goede prijzen op.
Gebruikte auto verkopen

Nu uw oude auto verkopen aan Inkoopschadeauto als het een cabriolet of kampeerbus is!

Hoe kunt u uw gebruikte auto verkopen voor cash aan Inkoopschadeauto.nl?

  1. Inkoop Mobiel 06 42 42 80 53 nu uw gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto.nl.
  2. Terugbelservice belt u discreet terug indien het u het beste uitkomt.
  3. E-Mailformulier + Replymail voor waardebepaling en richtprijs verkoopbedrag.

De medewerkers van de afdeling inkoop wachten nu op uw telefoontje via Inkoop Mobiel om uw gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto.nl te effectueren. Of u met een inkoper op de Inkoop Mobiel, of per Terugbelservice onderhandelt, neem altijd eerst uw autopapieren bij de hand.
Aan de hand van de officiële autodocumenten inventariseren wij de informatie voor de waardebepaling van het motorvoertuig. Elk motorvoertuig heeft een uniek chassisnummer dat op een aangegeven plek is aangebracht. Het merk, in combinatie met type en uitvoering. De krachtbron kan een vier- tot achtcylinder zijn, met een inhoud van één tot wel zes liter of soms wel meer.
De brandstofsoort, van aardolieproducten als benzine en diesel, LPG-gas en hybride wagens in combinatie met electromotor op accu die opgeladen wordt door te ‘stekkeren’ bij een oplaadpunt.
E-Mailformulier + Replymail is dé manier om uw gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto te realiseren. De RDW kenteken registratie en de staat van dienst van de automobiel beoordelen onze inkopers en doen u dan een bod met waardebepaling en aankoopprijs per replymail. En bellen u op.

Deze gegevens gecombineerd vormen het ‘paspoort, de identiteit’ van uw gerbruikte auto.

Mede van belang voor waardebepaling om uw gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto te realiseren. Vervolgens bespreken we met u de staat van dienst van uw auto. Hoe oud is de auto, van welk bouwjaar dus en hoeveel kilometers staan er op de teller? Zijn de onderhoudsboekjes volledig ingevuld aanwezig? Hebt u de APK keuringsrapporten van de laatste jaren nog voorhanden?
Tenslotte kan aan de hand van alle informatie een indicatieve verkoopsom worden vastgesteld.

Waarom u uw gebruikte auto verkopen moet aan Inkoopschadeauto voor cash?

Wij kopen gebruikte motorvoertuigen op die in deze classificatie’s zijn opgenomen!

  1. Gebruikte auto’s, occasion’s en tweedehands auto’s – voor aanvulling van onze voorjaars en zomer handelsvoorraad. Cabriolet, Volkswagen Golf, kampeerbus, camper, Volkswagen en Citroën golfplaat.
  2. Sloopauto – verschroten tot oud ijzer tbv omsmelten hoogovens en industriële recycling
  3. Zware schadeauto – herbruikbare merkonderdelen demonteren voor autoschadeherstel.
  4. Lichte schadeauto – door gebruik gedemonteerde merkonderdelen prijsscherp schadeherstel.
  5. Exportauto – markt vraag & aanbod, via WereldWijdeWeb kopen onze agenten specifieke merken automobielen. Oost-Europa wil Duitse merken op diesel, Audi, BMW, Volkswagen Golf, Mercedes en Opel. West-Afrika wil Japanse Nissan, fourwheeldrives en Toyota met airconditioning en Sunroof!

Nu uw gebruikte auto verkopen aan Inkoopschadeauto? Bel de afdeling inkoop waar onze collega’s u graag van dienst zijn met de verkoop, en afhandeling plus financiële transactie van uw gebruikte auto!