Fiat Ducato verkopen

U wilt een Fiat Ducato verkopen met de beste service. Hiervoor bent u bij Schadeauto Inkoop Nederland aan het juiste adres. Met slechts één telefoontje is alles geregeld:

  • Wij werken samen met verscheidene Fiat Ducato inkopers in Nederland en net daarbuiten.
  • U ontvangt direct een vergoeding voor de oude Fiat Ducato bij het op laten halen.
  • Een afgekeurde of afgeschreven bedrijfsauto laten ophalen is nog nooit zo eenvoudig geweest door onze samenwerking met transportbedrijven door het hele land.
  • De afhandeling van verzekeringen en belastingen wordt voor u geregeld: wij verrichten alle administratieve werkzaamheden en u bespaart daardoor veel tijd.
  • De snelste service: u kunt ons bellen op 06-42428053 en binnen 24 uur zijn wij ter plaatse op de door u gewenste plaats en tijd.

Aan Schadeauto Inkoop Nederland kunt u diverse typen en modellen (bedrijfs)voertuigen verkopen.

De fiat Ducato kent vele uitvoeringen: de (crew cab) bestelwagen, de pick-up en de pick-up met driezijdig kantelbare laadbak. De Fiat Ducato is een zeer populair model door onder andere het grote laadvermogen en laadruimte. Ondanks het rijcomfort en ruime laadbakoppervlak kan het voertuig aan vervanging toe zijn.Fiat Ducato verkopen Een Fiat Ducato met schade verkopen vormt geen enkel probleem. Wij kunnen als Fiat Ducato inkoper ook APK-afgekeurde auto’s van u kopen. Voor alle verschillende uitvoeringen kunt u bij Schadeauto Inkoop Nederland terecht.

Inkoper van Fiat Ducato bestelauto’s

Schadeauto Inkoop Nederland helpt u van uw voertuig af. Wij zorgen er dan ook voor dat de door u afgeschreven auto snel verkocht wordt. Het maakt niet uit of dit om een of meerdere voertuigen gaat. Wij kopen alle typen en alle uitvoeringen van auto’s en bussen in. Wij werken daarbij samen met transportbedrijven in het hele land, zo verzekeren wij u geen gedoe over het vervoer van de afgekeurde/afgeschreven Fiat Ducato.

Vergoeding voor uw oude Fiat Ducato

De Fiat Ducato doorverkopen is zeer gemakkelijk voor ons. Er zijn genoeg ondernemers of particulieren die geïnteresseerd zijn. In het geval van ernstige schade of slijtage kunnen wij alsnog de Fiat Ducato verkopen voor recycling. Schadeauto Inkoop Nederland is dus afnemer van alle afgeschreven, afgekeurde of totaal-losse auto’s. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk waardoor we altijd een geïnteresseerde koper kunnen vinden. Aan ons kunt u dus met zekerheid uw oude auto verkopen tegen een vergoeding!

Wij zijn aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer en werken samen met RDW-erkende autosloperijen en autobedrijven. Onze betrouwbare vervoerders geven u direct de vergoeding voor de Fiat Ducato. Als u ons belt op 06 42 42 80 53 geven wij u de hoogte van de vergoeding gebaseerd op het bouwjaar, type, uitvoering en eventuele schade. U kunt naar wens direct een afspraak maken over het op laten halen of wegslepen van de Fiat Ducato. Binnen 24 uur bent u verlost van het voertuig en al het administratie- en uitzoekwerk omtrent de auto verkopen. Als u meer informatie wilt, kunt u ons gerust bellen op 06 42 42 80 53 en geven wij antwoord op al uw vragen!