Citroen Jumper verkopen

Als u uw Citroën Jumper bus wilt verkopen, bent u bij ons aan het goede adres.
Wij zijn een universele bedrijfswagen inkoper en zijn zeer geïnteresseerd in alle typen en merken bestelbussen, bestelauto’s en pick-ups.
Vanwege (enorme) schade, technische problemen of APK-afkeuring wilt u uw oude bus wegdoen.

U kunt aan ons alle soorten en maten verkopen en door ons laten ophalen.
Daar komt normaliter een hoop papierwerk bij kijken. Wij bieden onze klanten daarom een volledige service zodat u nihil aan papierwerk hebt.
Wij garanderen u dat wij al het werk zullen verrichten dat bij een oud bedrijfsvoertuig verkopen komt kijken. U hoeft ons louter één keer te bellen!

Wij zijn geïnteresseerd in alle uitvoeringen van de Citroën Jumper: een enkele of dubbele cabine, met in- of ombouw, een aangepast laadruim en een (gesloten) bestelbus.Citroen Jumper verkopen
U kunt alle oude voertuigen verkopen aan ons met of zonder gebreken. Dit betreft bijvoorbeeld een Citroën Jumper met hoge (achter)deuren of brede schuifdeuren.
Een oude Citroën Jumper verkopen met bijvoorbeeld een aangepast laadruim en/of aangepast laadvermogen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor overige vragen omtrent een Citroën Jumper verkopen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 42 42 80 53.

U wilt uw oude Citroën Jumper verkopen.

Uiteraard zullen wij alle Citroën Jumper bussen en dergelijken ophalen op de plaats waar u wilt en op het tijdstip dat u wilt. Verschillende mogelijke afnemers willen een Citroën Jumper in goede staat inkopen, omdat ZZP’ers een niet te dure bedrijfsauto op korte termijn willen aanschaffen als voorbeeld. Indien de Citroën Jumper in een slechtere staat is, is het mogelijk dat wij de Citroën Jumper inkopen voor de export. De verkeerseisen zijn in het buitenland namelijk minder streng dan in Nederland.
Zelfs voor een versleten of totaal afgeschreven sloopauto kunt u nog een vergoeding van ons krijgen voor het metaal en het ijzer dankzij hergebruik kunnen recyclen.

Goede vergoedingen voor tweedehands Citroen Jumpers.

Uiteraard krijgt u een vergoeding voor de Citroën Jumper die gebaseerd is op de staat waarin uw oude voertuig verkeert. De vergoeding voor de oude Citroën Jumper kent dus verschillende hoogtes.
Als u eerst de hoogte van de vergoeding wilt weten kunt u contact met ons opnemen via 06 42 42 80 53 en maken wij een indicatie van het bedrag dat u kunt krijgen voor uw voertuig. Als wij de Citroën Jumper (bus) laten ophalen krijgt u dan ook meteen de vergoeding, zodat u daar niet op hoeft te wachten.

Wij kopen bedrijfsauto’s op met of zonder schade.

Als u contact met ons opneemt via 06 42 42 80 53 start de snelle verkoop van de Citroën Jumper:

  • Wij kopen alle bedrijfsauto’s op, inclusief de Citroën Jumper.
  • Binnen 24 uur wordt de Citroën Jumper (bus) opgehaald op het afgesproken tijdstip en de afgesproken plaats.
  • Van onze chauffeur ontvangt u onmiddellijk de vergoeding voor de Citroën Jumper.
  • Tevens melden wij het voertuig af voor de wegenbelasting en ontvangt u het vrijwaringsbewijs voor de verzekering.

Wij hebben een landelijke samenwerking met RDW-erkende partners en garanderen u eerlijke vergoedingen.

Als u geïnteresseerd bent in verdere informatie kunt ons altijd bellen op 06 42 42 80 53.