Busje verkopen

Zoekt u naar een eenvoudige en snelle manier om uw oude, afgekeurde of busje te verkopen om te laten slopen? Wij van Sloopservice Nederland zijn de ideale partij om snel en gemakkelijk uw busje aan te verkopen. Bovendien bieden wij u een uitstekende vergoeding hiervoor.

Gevraagd: alle merken en typen bestelbusjes

Het model en het merk maakt niet uit. Wij kopen alle afgedankte, kapotte of verouderde busjes in.
Enkele voorbeelden van bedrijfswagens of busje die u aan ons kunt aanbieden zijn: Citroën Jumpy of Jumper, Ford transit, Hyundai H200 of H300, Mercedes Sprinter, Volkswagen Transporter, Peugeot Boxer, Renault Trafic / Master.

Wanneer u besluit uw busje te verkopen dan kunt via twee wegen contact met ons opnemen. Het gemakkelijkste is om telefonisch contact met ons op te nemen d.m.v. het vermelde telefoonnummer op de website. Een van onze inkoopexperts zal u vervolgens een aantal vragen stellen. De vragen hebben betrekking op de kilometerstand van de bus, het merk en type van de bedrijfswagen, de staat waarin deze verkeerd en de leeftijd van het voertuig. Naar aanleiding hiervan  kunnen wij u direct een waarde doorgeven. In vele gevallen kan die nog flink oplopen! Wanneer u niet besluit om uw busje te verkopen, maar enkel een waarde-indicatie wil, is dat geen probleem. Als alternatief kunt u uw gegevens op het contactformulier achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis ophaaldienst door heel Nederland

Wanneer u besluit tot verkoop van u bus over te gaan, kan onze sloop bus ophaaldienst binnen 24-uur ter plaatse zijn. Wij rijden kris kras door heel Nederland om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
De afgesproken locatie kan bij u thuis zijn, of op het bedrijventerrein. Indien gewenst kunnen we ook een andere locatie afspreken. Uiteraard houden we rekening met uw planning.
Eenmaal ter plaatse overhandigt u de sleutels van het busje en de correcte autopapieren. De chauffeur voorziet u van een officieel RDW-vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag in contanten. Dit alles neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Zo geregeld dus! Uw busje verkopen?

Profiteer van:

  • 24-uurs bereikbaarheid
  • RDW vrijwaringsbewijs ter plaatse
  • Ruime vergoeding voor uw oude werkbus
  • Ophaaldienst door heel Nederland
  • Gratis opgehaald op een door uw gewenste locatie

Uw oude busje verkopen was nog nooit zo makkelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij helpen u graag verder.