Bedrijfswagen verkopen

Verkoop dus uw bedrijfswagen en/of bedrijfsauto aan een auto export bedrijf voor prima cash prijs en gratis RDW-vrijwaring.

Wij betalen topprijzen voor top export kwaliteit bedrijfswagens, van diverse merken, waaronder bij voorkeur VW-transporter en VW-caddy en Opel Vivaro voor export naar de Oekraïne.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend info en advies gesprek op. Of via het e-mail formulier, met een beschrijving van de staat van dienst, aangevuld met digitale foto’s, voor een snelle beoordeling en bod.

Profiteer nu van verkoop aan Bedrijfswagen Auto Export Bedrijf Nederland door de explosieve export groei naar de Oekraïne.

In het tweede kwartaal van dit jaar is de vraag naar bedrijfswagens dusdanig gestegen dat een gigantische vervijfvoudiging is gerealiseerd.

Al jaren is de Oekraïne voor export van Nederlandse occasion bedrijfsauto’s de belangrijke exportmarkt.

In het derde kwartaal/augustus/2013 werd ruim de helft van de export bedrijfswagens op de Oekraïense exportmarkt afgezet. In september volgde een dramatische terugval naar slechts 5%, veroorzaakt door een aankondiging van de regering van extra heffing op import. De export herstelde zich langzaam maar bleef volatiele en schommelend door de onrustige politieke situatie in de regio. De eerste maanden van 2024 waren matig, maar met het voorjaar en stabilisering groeide ook de export

weer. Het tweede kwartaal noteerde een vervijfvoudiging van de export van occasion bedrijfswagens.

De export is daarmee vrijwel op het peil van dezelfde periode van het jaar 2013. Ondanks de dramatische politieke ontwikkelingen na het neerschieten van een burgervliegtuig is in juli de export redelijk op hetzelfde niveau gestabiliseerd.

Profiteer nu ook van de grootste exportmarkt voor occasion bedrijfsvoertuigen en bedrijfsbussen.

Bied uw bedrijfswagen nu aan [naam] te koop aan voor puike prijzen contant uitbetaald.

Oekraïne is voor Nederland, na Polen, de een na grootste exportmarkt. In juli 2014 bedroeg de export occasion bedrijfsauto’s 40% van het totaal.

Volkswagen is met de Transporter en de Caddy de favoriet met marktaaandelen 10,3% en 10,5% gevolgd door Opel Vivaro met 9,3 procent.

Neem gerust contact op met SIN via 06 – 42 42 80 53 voor informatie, advies en vrijblijvende prijsopgave.