Bedrijfsauto verkopen

Direct voor prima prijzen uw bedrijfsauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl via 06  42 42 80 53.

De afdeling bedrijfsauto’s van Inkoopschadeauto Nederland richt zich momenteel op de markt voor kleine bedrijfswagens die bij het Midden en Kleinbedrijf, de ZZP’er en zelfstandige ondernemer in gebruik zijn.
Door de economische ontwikkelingen is deze markt constant in beweging. Vraag en aanbod van allerlei merken en typen kleine bedrijfswagens fluctueert over de breedte van de markt. De handel is hot!

U kunt met een telefoontje uw bedrijfsauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl via 06 42 42 80 53.
De medewerkers van de afdeling bedrijfsauto’s staan u graag te woord voor een zakelijk gesprek.
U kunt ook gebruikmaken van onze terugbelservice als de telefoonlijnen constant zijn bezet.
Indien u een speciale of bijzondere uitvoering van een bedrijfswagen aan wilt bieden kunt u het beste gebruik maken van onze digitale service, het e-mailformulier. Bijgevoegde digitale foto’s geven een goed beeld van uw aanbod. De eerste waardebepaling geschiedt altijd op basis van de officiële autopapieren.
De RDW kentekenregistratie is de „identiteit” van het motorvoertuig. Merk, type en bouwjaar, vervolgens motorinhoud en aantal cilinders en tenslotte de soort brandstof, benzine, diesel, in combinatie met LPG, of de nieuwste hybride wagens met accu’s die ook op elektriciteit rijden.

Beslis, en u kunt uw bedrijfsauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl via 06 42 42 80 53.
Bent u in het bezit van een kleine bedrijfswagen, in welke uitvoering dan ook, en wilt u die verkopen?
Check dan onderstaande lijst of uw merk bedrijfswagen er bij staat, en bel ons voor informatie en advies!

  1. Duitse: Volkswagen Transporter, Volkswagen Crafter, Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Opel Vivaro, en Klassieke Volkswagen busjes, in welke uitvoering dan ook, vooral de camper variant.
  2. Franse: Citroën Jumper, Peugeot Expert, Renault Trafic, Renault Master, en Klassieke Citroën HY golfplaatbussen, Frites & Snacks a Go Go voor markten en op de kermis.
  3. Engelse: Ford Transit.
  4. Italiaanse: Fiat Ducato.
  5. Spaanse: Iveco Daily.
  6. Japanse: Hyundai H100, Hyundai H200, Hyundai H300.

Bel ons, u kunt uw bedrijfsauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl via 06 42 42 80 53.
Wij kopen uw wagen in, ongeacht de staat van dienst en de staat waar de auto zich in bevindt.

  1. Demontage en sloopwagens: leveren door demontage van herbruikbare onderdelen een bijdrage aan economisch verantwoord autschadeherstellen. Autowrakken worden in de ARN Post Shredder Technology fabriek verwerkt tot diverse basisgrondstoffen voor de recycling industrie en milieuvriendelijke producten.
  2. Zware en lichte schadewagens. Dankzij het convenant BOVAG en FOCWA om gedemonteerde merk onderdelen in te zetten bij autoschadeherstelbedrijven kunnen deze wagens na RDW keuring de weg op.
  3. Occasions: Een tweede of derde leven bij steeds andere ondernemers maken van uw bedrijfswagen een gewild object op de tweedehandsmarkt, aankoop en verkoop naar vraag en aanbod op de markt.
  4. Export: Wereldwijd is er een enorme vraag naar onze bedrijfswagens met het „RedStar” keurmerk. De afgelopen 50 jaar is de mobiliteit toegenomen en in sommige delen van de wereld geïntensiveerd.

De vraag naar kleine en middelgrote bedrijfswagens heeft bij de producenten van automobielen een scala aan uitvoeringen doen ontstaan. Enkele en dubbele cabines, verlengde vloer, open, gesloten, of met huik.
De Volkswagen bus en Ford Transit waren voor personenvervoer, met een aantal rijen stoelen en banken. Of met een laadvloer voor het transport van gereedschap en materiaal. Gaandeweg ontstonden combinaties: personenvervoer en gereedschap en materiaal. Dat resulteerde in de dubbele cabine voor de werkploeg en een laadvloer voor het transport. Wereldwijd zijn de toepassingen en regionale variaties vrijwel eindeloos.

Met een gerust hart uw bedrijfswagen verkopen aan inkoopschadeauto.nl is een telefoontje of mailtje weg van een prima deal, contant geld op de koop toe, plus het wettelijk verplichte RDW-vrijwaringsbewijs.