Autosloperij Utrecht

Wij doen ons uiterste best om het voor onze klanten makkelijker te maken om hun sloopauto vian internet te laten ophalen en naar de sloperij te brengen. Sloopauto’s naar autosloperijen brengen wordt georganiseerd door bedrijven die daar in gespecialiseerd zijn. Wij zijn het schadeauto en sloopauto ophaalbedrijf van alle autosloperijen in Utrecht, de autosloperij in Driebergen, de autosloperij in Soest of bijvoorbeeld de autosloperij in Baarn.

Door onze vindbaarheid op internet te vergroten kunnen steeds meer mensen sneller in contact komen met een bedrijf waar zij hun sloopauto aan kunnen verkopen.
Alle internet sloopauto’s in Nederland worden door ons opgehaald en naar de autosloperij in Vianen, de autosloperij De Meern, de autosloperij in Nieuwegein, Maarssen, Woerden of Driebergen.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Utrecht is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Utrecht gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Utrecht voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Utrecht niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53