Autosloperij Tilburg

Door het afnemen van het consumenten vertrouwen houden veel mensen hun hand op de knip en besteden minder met betrekking tot onder andere het aanschaffen van een auto. Door het niet willen kopen van een andere auto besluiten de autobezitters om nog een paar jaar te blijven rijden in hun motorrijtuig. Autosloop Tilburg en Autosloop Oisterwijk, autosloop Rijen kunnen hierdoor minder sloopauto’s ophalen. Door het minder ophalen van defecte auto’s worden de sloopauto’s schaars , waardoor de waarde van een sloopauto gaat stijgen. Door de verandering mbt de vraag en aanbod gaat de vergoeding voor oude auto’s die naar de sloop moeten hoger worden. Gemiddeld is de vergoeding EUR 25,- , door de marktwerking zal de vergoeding EUR 50,- worden.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Tilburg is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Tilburg gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Tilburg voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Tilburg niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53