Autosloperij Schiedam

Autosloperij Rotterdam, autosloop Vlaardingen, autosloperij Dordrecht

Verzekeringsmaatschappijen verhogen de brand-premies voor alle autosloperijen in Rotterdam en omgeving.

In een intern rapport van de grootste tien verzekeringsmaatschappijen van Nederland is te lezen dat het brand-risico mbt sloopauto’s hoog is. Het gaat om de volgende steden: Ridderkerk, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Overschie, Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hoogvliet, Overschie, Gouda, Berkel en Rodenrijs, Ommoord, Delfshaven, Pernis, Maasland, Maassluis, Rozenburg, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Gorinchem.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De tien maatschappijen zullen binnenkort gezamelijk een overzicht maken mbt alle preventieve maatregelingen die de sloperijen in bovenstaande plaatsen verplicht moeten organiseren. De autodemontagebedrijven moeten zich dus volledig conformeren aan de uitslag van het onderzoek. Wanneer een autosloop niet alle maatregelingen heeft genomen om eventuele toekomstige brand schades te voorkomen dan zal de betreffende maatschappij de brand premie en het eigen risico fors verhogen. De branche organisatie heeft geprobeerd een bemiddelende rol te kunnen vervullen, maar dat is helaas niet gelukt, de schade-claims van afgelopen vijf jaar waren sterk afwijkend dan het landelijk gemiddelde waardoor direct handelen van groot belang was.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Schiedam is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Schiedam gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Schiedam voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Schiedam niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53