Autosloperij Rotterdam

Binnenkort zullen ook autosloperij Hoogvliet, Vlaardingen, Overschie, Ommoord, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Ridderkerk, Krimpen aan den Lek, Delfshaven, Charlois, Pernis, Overschie, Maasland, Spijkenisse, Poortugaal, Oud Beijerland, Puttershoek, Maasdam, Strijen, Heinenoord, Numansdorp, Zuid Beijerland,  Nieuwendijk , Heerjansdam, Dubbeldam het goede voorbeeld volgen om alle opgehaalde auto’s te laten verwerken in Nederland.

Sloperij Rotterdam heeft met een afvalverwerkingsbedrijf afgesproken om de opgehaalde sloopauto’s van een bepaald merk niet meer door te verkopen aan auto-export handelaren. Het afvalverwerkingsbedrijf heeft afgelopen jaren haar uiterste best gedaan om het inzamelen en het verwerken van de restmaterialen van sloopauto’s goed te organiseren. Met alle aangesloten autodemontagebedrijven hebben zij goede en duidelijke afspraken gemaakt om zo het milieu minder te belasten met de door de auto-fabrikanten geproduceerde motorrijtuigen. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 10 % van de opgehaalde sloop auto’s door de autodemontage bedrijven met enige inspanningen weer op de markt wordt gebracht of dat dit soort auto’s wordt doorverkocht aan autohandelaren waar zij mee samenwerken. Een op de tien sloop auto’s wordt opgekocht door autohandelaren die bijvoorbeeld auto’s van Japanse makelaardij laten verschepen naar arme landen die geen milieu beleid hebben. Door het onderwerp van onze auto-afval naar arme landen te schuiven bij het afvalverwerkingsbedrijf en bij de autosloperij Rotterdam onder de aandacht te brengen zijn zij samen nog eens gaan nadenken over hun dagelijkse activiteiten die van invloed zijn op het milieu. Door het ontvangen van de vergoeding per sloopwagen van het afvalverwerkingsbedrijf zullen deze bedragen niet meer worden gecompenseerd met de bijzondere extra verdiensten met de auto exporteurs en autohandelaren.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Rotterdam is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Rotterdam gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Rotterdam voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Rotterdam niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53