Autosloperij Roosendaal

Wij geven u altijd een GOEDE VERGOEDING voor uw sloopauto

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Roosendaal Sloopauto Nieuwsbericht.

De Sloopauto Ophaal Bedrijf uit Roosendaal is blij met het bericht dat een bedrijf uit China het productie bedrijf van Saab Auto’s heeft overgenomen. Het voorbestaan van Saab is hiermee zekergesteld. De Autosloperijen uit Roosendaal of andere autosloperijen uit Roosendaal kunnen hierdoor verder gaan met het op voorraad houden van Saab onderdelen. De Saabonderdelen worden door het voorzetten van het concern door schaarste niet duurder. Het blijft daarom voor Saab eigenaren aantrekelijk om een Saab auto te blijven rijden. Wij hebben ervaren dat namelijk bij het failliet gaan van het bedrijf Rover in Engeland de onderdelen 50 % duurder zijn geworden en soms helemaal niet meer te verkrijgen zijn.

Ook het wegbrengen van een oude Saab auto blijft ook gewoon doorgaan Uw oude Saab is nog geld waard en heeft altijd nog een restwaarde. U ontvangt altijd een vergoeding voor het metaal. Wanneer de Saab nog een altijd goede onderdelen heeft dan verhoogd dat het belang van de saab. Het kan ook voorkomen dat De Saab nog een volle tank met brandstof heeft, ook daar zullen wij een vergoeding voor geven.

Autosloperij Roosendaal koopt ook alle schadeauto’s op in en om Roosendaal of andere steden  zoals Bergen op Zoom , Loon op Zand , Etten Leur , Breda , Oosterhout , Zeeland en ook alle steden in Oost Brabant zoals, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Oss, Boxtel Rosmalen etc.

Sloopauto sloperijen Roosendaal  is daarom de SLOOP AUTO SPECIALIST van Roosendaal en omgeving. Door onze goede kennis van de wegen kunnen we alle auto’s binnen 24 uur ophalen en uw het afgesproken bedrag met het officiële vrijwaring overhandigen.

Kortom, bij ons wordt uw auto dezelfde dag opgehaald en hoeft u niet vijf dagen te wachten. Wij geven onze klanten wel volledig aandacht en wij nemen alle tijd om u goed en volledig te informeren over de werkwijze en voortgang met betrekking tot het ophalen van uw oude en vertrouwde auto. Wanneer u nog aanvullende informatie dan kunt u ons altijd bellen, wij zijn u graag van dienst om alles naar wens te laten verlopen.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Roosendaalis altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Roosendaal gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Roosendaal voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Roosendaal niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53