Autosloperij Nijmegen

U ontvangt bij ons altijd een bedrag voor uw oude auto

Sloopauto verkopen:

Bel 06 42 42 80 53

Uit diverse bronnen hebben wij vernomen dat een politicus alle autosloperijen in Nijmegen de autosloperij in Arnhem, Wageningen, Ede, Huissen, Beuningen, Wijchen, Oss, Tiel en Veenendaal aan het bezoeken is om te vragen om mee te werken aan een vooronderzoek om te bestuderen of het van toegevoegde waarde is om een wetswijziging voorstel te maken mbt het Nederlandse beleid ten opzichte van alle werkzaamheden en vergoedingen op het gebied van afval verwerking. Het is de vertegenwoordiger van de betreffende partij opgevallen dat afgelopen jaar veel is veranderd.
Door de vele veranderingen zijn vele autosloperijen in Nederland in financiële problemen gekomen.

De autosloperijen in Gelderland en alle sloperijen in Nederland verdienen dankzij alle nieuwe internet sloopauto ophaaldiensten gelukkig extra geld. Wanneer deze internet bedrijven er niet waren geweest dan waren vele autodemontagebedrijven afgelopen jaar failliet gegaan.

Het blijkt dat ondanks het goede werk van de ARN en hun extra toelichting vele autodemontage bedrijven de beleidsverandering niet begrijpen. Autosloop Arnhem en Autosloop Arnhem geven aan dat zij vinden dat zij het meeste werk verrichten en dat zij daarom het best beloond moeten worden. De sloperij in Arnhem en de sloperij in Nijmegen moeten iedere dag alle kunststoffen uit de sloopauto’s verwijderen, de ruit moeten zijn kapot slaan en het glas bij elkaar vegen om daarna in een glasbak te doen.  Autosloop Veenendaal en Autosloop Oss vinden de werkzaamheden mbt het aftappen van alle vloeistoffen uit een auto het meest arbeids intensief. Afgelopen jaren hebben zijn moeten investeren in de aftap machine en hebben het investeringsbedrag nog lang niet terugverdiend.

Autosloop Soest ,  Autosloop Zeist en Autosloop Soesterberg vinden dat alle sloperijen in Nederland afgelopen tien jaar hun uiterste best hebben gedaan om mee te werken aan het beleid om het inzamelen en verweken van de automaterialen milieu vriendelijker te maken. Zij vinden dat de ARN nu eindelijk eens in overleg moet gaan met overheidsorganen om het exporteren van oude , milieu vervuilende auto’s naar arme landen in bijvoorbeeld Africa.

De overheid geeft nog steeds toestemming om oude mileu onvriendelijke motorrijtuigen te exporteren. De ARN , de verwerking specialist en de beleidsmaker van Nederland zijn de partijen die een verandering kunnen vormgeven. De nieuwe internet sloopauto ophaaldiensten willen graag meewerken , maar wachten nog steeds op het moment dat zij gaan werken met de nieuwe wet en regelgeving.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Nijmegen is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Slooopauto Ophaal Centrale gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Nijmegen voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Nijmegen niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53