Autosloperij Hilversum

Autosloperij Utrecht, autosloperij Amersfoort en autosloperij Soest

Auto laten ophalen: nooit meer zelf een auto naar de sloop brengen.

De Sociaal Economische Raad heeft het grootste accountantsbureau van Nederland opdracht gegeven om uit te zoeken of het mogelijk is om alle autosloperijen in de omgeving van Utrecht te centraliseren en te laten fuseren tot een grote autosloop die alle sloopauto’s ophaalt en verwerkt in bijvoorbeeld de volgende steden: Maarssen, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Woerden, Soesterberg, Driebergen, Vianen, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Baarn, Hoogland, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Spakenburg, Putten, Scherpenzeel, Woudenberg, Odijk, Lunteren, Hokerveen, Zwartebroek, ‘t  Woud, Bunschoten, Laren, Loosdrecht, Bunnik, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Het kan zijn dat wanneer blijkt dat het lukt om alle traditionele autosloopbedrijven in de Provincie Utrecht te laten overnemen door een grote investeerder dan zal deze nieuwe ontwikkeling ook in de andere drie grootste steden van Nederland worden uitgevonden. Wanneer er tien grote autosloperijen in Nederland overblijven dan zal dat ten goede komen van het milieu en de inkomsten van de belastingdienst.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Hilversum is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Hilversum gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Hilversum voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Hilversum niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53