Autosloperij Groningen

Autosloperij Groningen en Autosloperij Assen, Sloopauto Assen

Het Dagblad van Groningen heeft onlangs een onderzoek gedaan naar het ophalen van sloopauto’s en schadeauto’s in de Provincie Groningen.
Door de grote afstanden tussen de locatie waar de sloopauto moet worden opgehaald en de verstegingsplaats van de autosloperij in Groningen kunnen de sloperijen niet in alle plaatsen komen. Het internet bedrijf S.I.N. Schadeauto Inkoop Nederland haalt alle sloop auto’s op in alle gemeentes, steden en dorpen.

Het bedrijf komt in de volgende plaatsen: Hoogkerk, Veendam, Winschoten, Zuidhorn, Zuidwolde, Dorkwerd, Noorddijk, Ten Boer Borgweg, Haren, Roden, Zuidlaren, Norg, Tynaarlo, Leek, Hoogezand, Harkstede, Slochteren, Bedum, Winsum, Loppersum, Marum, Oosterwolde, Veenhuizen, Oldeberkoop.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De oude sloopauto’s worden kosteloos opgehaald , het aantal kilometers die gereden moeten worden is niet van belang. De mensen in Groningen hoeven dus niet meer zelf hun apk afgekeurde auto of schade auto te naar de sloperij te slepen en/of laten vervoeren door een ander.

 

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Groningen is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Groningen gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Groningen voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Groningen niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53