Autosloperij Eindhoven

Heeft u voor een autosloperij Einhoven en omgeving afgezocht? Dan bent u nu bij de juiste auto inkoper aangekomen. Inkoopschadeauto.nl koopt uw oude auto op en brengt hem naar autosloperij Eindhoven. Vroeger was het gebruikelijk dat sloopauto bezitters Hfl 50,= moesten betalen aan autosloperij Eindhoven en bij de autosloop Veldhoven. Door het betalen van deze verwijderingsbijdrage werden de kosten van het demonteren en afvoeren van de restmaterialen gefinancierd. Tegenwoordig worden deze kosten verrekent met de autofabrikanten cq de auto importeurs. Deze bedrijven moeten een bedrag storten op de rekening van een organisatie die het ophalen en verwerken van de afvalstoffen organiseert. Door het geven van een vergoeding aan sloperij Eindhoven en sloperij Veldhoven worden zij gemotiveerd om bijvoorbeeld het glas het rubber in containers te stoppen. De containers met de gedemonteerde restafval wordt dan opgehaald door het bedrijf die deze stoffen op een milieu vriendelijke manier verwerkt waardoor het milieu minder wordt belast dan voorheen. Ook is er een beleid gemaakt voor het aftappen van bijvoorbeeld olie, benzine en remvloeistof. Alle sloperijen in Eindhoven en sloperijen in Veldhoven hebben deze zgn aftapmachine aangeschaft. Door het ontwikkelen van auto’s die minder brandstof verbruiken en het opzetten van een goede sloopauto ophaal en verwerking netwerk wordt onze natuur veel minder belast dan tien jaar geleden.

Inkoop en Autosloperij Eindhoven

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Eindhoven is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Eindhoven gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Eindhoven voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Eindhoven niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

 

Uw auto verkopen aan Autosloperij Eindhoven

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

 

Uw sloopauto gegarandeerd verkopen?

Heeft u een loop of sloopauto of heeft u een loop of sloopauto te koop? Dan bent u bij inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het opkopen van afgedankte auto’s, schadeauto’s en andere voertuigen. Bij ons kunt u uw apk afgekeurde auto verkopen, wij komen vervolgens uw auto ophalen en brengen hem bijvoorbeeld naar autosloperij Einhoven. Bij inkoopschadeauto.nl kunt u altijd uw schadeauto verkopen! Bel direct 06 42 42 80 53 voor een afspraak.