Autosloperij Den Haag

Alle autosloperijen in Den Haag hebben het lastig door de economische situatie in de Nederland en andere werelddelen.

Een sloperij in Den Haag krijgt 50 % minder sloop auto’s aangeboden dan zes maanden geleden. Om deze autosloop bedrijven te helpen hebben wij op onze site extra ruimte gemaakt om hierover te schrijven, zodat wij het aantal sloopauto’s per dag die opgehaald moeten worden te verhogen. Voorheen was het voor sloopauto bezitters in Den Haag lastig om snel het juiste sloopauto ophaalbedrijf in Den Haag te vinden op internet. Via onze site is het ophalen van een sloopauto binnen vijf minuten geregeld. De sloopauto kan dezelfde dag opgehaald worden.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Den Haag is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Den Haag gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Den Haag voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Den Haag niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53