Sloopauto Leiden

Autosloperij Den Haag Ophaal Dienst, Autosloop Den Haag, Auto Sloop Leiden

Alle sloopauto’s en schade auto’s laten wij bij u thuis of andere gewenste locatie voor u ophalen in: Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiderdorp, Wassenaar, Voorschoten, Warmond, Rijpwetering, Woudbrugge, Voorburg, Benthuizen, Bleiswijk, Zevenhuizen, Waddinxveen, Pijnacker, Escamp, Wateringen, Kijkduin, Den Hoorn, De Lier, Naaldwijk , Loosduinen, ‘s Gravenzande, Hoek van Holland, Westerlee, Heenweg, Bodegrave, Alphen aan de Rijn, Rijndijk, Leimuiden, Langeraar, De Engel, Nieuwveen, Rijnsburg, Langeraar.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Uit onderzoek is gebleken dat de particuliere autobezitters in Nederland die hun oude auto niet inruilen bij een autodealer of autohandelaar hun sloop auto niet graag naar een Autosloperij brengen. De Auto sloop heeft helaas nog steeds niet een goede reputatie. In het rapport staat dat de mensen de sloperijen nog steeds als schimmig en zelfs als onbetrouwbaar ervaren.

Gezien de resultaten uit het onderzoek halen wij bijvoorbeeld apk afgekeurde auto’s , kapotte wagens, gestrande motorrijtuigen  en alle defecte sloopautos op in alle boven vermelde plaatsen.

Staat uw auto op een parkeerplaats bij een benzinestation, dan halen wij deze op. Staat uw auto met bijvoorbeeld een defecte motor op een parkeerplaats van uw werkgever, dan halen wij de auto daar op. Staat uw auto in een parkeergarage in de binnenstad dan halen wij de auto daar voor u op.

Kortom, het is niet meer nodig om zelf uw auto naar een autodemontagebedrijf te brengen.

Wij halen alle sloopauto’s op , zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag, op het tijdstip en locatie die u het beste uitkomt.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Leiden is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Leiden gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Leiden voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Leiden niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53