Autosloperij Den Bosch

In de maand december gaat een sloperij in Den Bosch en een sloperij in Oss en een sloperij in Boxtel meewerken aan een onderzoek van een Universiteit. Uit het vooronderzoek van de student is gebleken dat het voor de autosloop Den Bosch , autosloop Oss en autosloop Boxtel goed is om hun aangeboden sloopauto’s in een andere regio beter opgehaald kan worden door de sloperij in de stad waar de sloop auto staat. Het is dus de bedoeling dat de auto sloperij in Den Bosch de aangeboden sloop auto in Tilburg laat ophalen door het sloopbedrijf in Tilburg en dat het autosloop bedrijf in Tilburg de aangeboden sloopwagen in Den Bosch laat ophalen door het autodemontagebedrijf in Den Bosch. Het komt er dus op neer dat zij de kapotte auto’s moeten gaan rullen. Het doel is om de natuur en het milieu minder belast wordt met het aantal kilometers die gereden moeten worden om een sloopauto naar de sloop te brengen. Wanneer de gegevens van het vooronderzoek overeenkomen met cijfers uit de praktijk dan verwacht de student dat andere autosloperijen in bijvoorbeeld Udenhout , Kaatsheuvel , Rosmalen en Vught het positieve voorbeeld zullen gaan volgen.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Den Bosch is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Den Bosch gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Den Bosch voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Den Bosch niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53