Autosloperij Oosterhout

Altijd de beste prijs voor uw sloopauto en schadeauto

Bel ons op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

De Brabantse Sloopauto Ophaal Centrale is een bedrijf die alle sloopauto’s ophaalt in alle plaatsen in Oost en West Brabant. Wij komen in alle plaatsen, dorpen en gemeentes en het maakt ons niet uit of uw oude auto niet meer kan rijden, water schade heeft of tien, twintig of dertig jaar oud is. Het gaat er ons om dat alle wagens worden gedemonteerd en dat alle onderdelen van verschillende stoffen wordt gesorteerd en dat bijvoorbeeld glas, rubber en andere stoffen worden opgehaald door de ARN. De ARN zorgt ervoor dat alle rest materialen worden hergebruikt of worden verwerkt op een voor het milieu gunstige en veilige manier. U kunt er dus op reken dat uw auto zal bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Wij komen iedere dag in Oorsterhout , maar ook zeker in Breda, Raamdonksveer, Etten Leur, Bergen Op Zoom, Roosendaal en Den Bosch, Tilburg, Eindhovenven etc.
Onze chauffeur komt uit Brabant en begrijpt daarom goed wat de wensen zijn van een Brabander. De medewerker zal u door de telefoon een indicatie kunnen geven van de restwaarde van uw sloopauto en de mogelijkheden van het verkopen van uw auto aan de autosloperijen in Oosterhout.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Oosterhoutis altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Oosterhout gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Oosterhout voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Oosterhout niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53