Autosloperij Breda

Autosloperij Roosendaal, autosloperij Tilburg en autosloperij Den Bosch

Een Marketing Bureau uit Brabant heeft in opdracht van een Bank de concurrentie posities van de drie grootste autosloperijen in Roosendaal e.o. in kaart gebracht.

De autosloop bedrijven die sloopauto’s ophalen en verwerken in de volgende steden zijn opgenomen in het rapport: Waalwijk, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda, Roosendaal, Dongen, Terheijden, Etten Leur, Zevenbergen, Fijnaart, Moerdijk, Klundert, Dinteloord, Steenbergen, Halsteren, Tholen, Bergen Op Zoom, Heerle, Wouw, Heimolen, Essen, Sint Willebrord, Sprundel, Rijsbergen, Hoeven, Oudenbosch, Oud Gastel, Bolnes, Middelburg, Vlissingen, Ulvenhout, Chaam, Baarle Nassau, Gilze, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Teteringen.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Uit het onderzoek is gebleken dat door de concurrentie-strijd tussen deze drie sloperijen de vergoeding voor een sloopauto en schadeauto in West Brabant hoger is dan in de rest van Nederland. In het verleden deden deze autodemontage bedrijven er alles aan om het hoogste bod te doen wanneer zij van een autohandelaar beide een offerte aanvraag hadden ontvangen. Prijs-afspraken zijn er nooit gemaakt en zal door de hevige strijd uit het verleden en heden nooit gemaakt worden. Beide autosloop bedrijven hebben er alles aan gedaan om het elkaar zo moeilijk mogelijk te maken.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Een ander groot autodemontagebedrijf uit Brabant heeft zich altijd bezig gehouden met met ophalen van sloopautos bij de domeinen. Door het algemeen aanbesteden van deze opdracht zijn ze deze opdracht kwijt geraakt aan een autosloperij die meer heeft geboden. Deze grote autosloperij uit het verleden heeft door het mislopen van deze Europesche aanbesteding haar concurrentie positie uit het verleden verloren.

De twee grote autosloperijen uit oa Roosendaal en een andere plaats in Brabant hebben door het te veel op elkaar richten veel marktaandeel verloren.

Door de opkomst van ruim 15 internet sloopauto ophaalbedrijven worden nu in Brabant veel auto’s opgehaald door bedrijven uit andere regio’s. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd om via internet veel sloopauto-vissen uit de Sloopauto Vijver van Brabant te vissen.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Breda is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Breda gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Breda voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Breda niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53