Autosloperij Amsterdam

Om het voor sloopauto , schadeauto en bijvoorbeeld ook voor apk afgekeurde autobezitters eenvoudig te maken om hun oude auto te laten ophalen of te verkopen vinden wij het goed om dit onderwerp extra aandacht te geven op onze site.

Het onderwerp mbt het op laten halen van een sloopauto is altijd even een moment die voor vele mensen bijzonder is. Wij krijgen vooral veel vragen van mensen die hun eerste auto moeten laten ophalen. Zij hebben nog nooit te maken gehad met dit onderwerp en willen daarom graag door ons geïnformeerd worden over dit onderwerp. Mensen die de maandelijkse kosten van hun auto niet meer kunnen dragen bellen ons ook op om te vragen naar alle mogelijkheden.

Voor info kunt u ons bereiken op telefoonnummer:

06 42 42 80 53

Autosloperij Amsterdam is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Amsterdam gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Amsterdam voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Amsterdam niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53