Autosloop

Een autosloop of autosloperij of autodemontagebedrijf is het bedrijf waar u uw sloop auto naar toe kunt laten brengen. Wij halen uw sloopauto op de door u gewenste locatie en tijdstip.

Ruim vijftig jaar halen wij sloopauto’s in alle plaatsen van Nederland. Met moderne takelwagens en door professionele mensen wordt u auto naar wens vervoerd. Na het ophalen van uw auto wordt de auto ontzien van de gevaarlijke stoffen zoals benzine , diesel , olie , remvloeistof etc , ook het plastic , het glas , de accu etc etc wordt auto de sloop auto verwijderd om later opgehaald te worden door de organisatie ARN . De ARN heeft speciale verwerkingsmethodes en verwerkingsmachines om de materiaal te recyclen , te verwerken en te bewerken of te vernietigen om het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Dankzij ons bedrijf en de ARN draagt ook u bij aan het op een milieuvriendelijk verwerken van uw kapotte auto. De auto sloop van vroeger werd georganiseerd door traditionele kamp families in Nederland. Tegenwoordig zijn ook nog veel autosloperijen in bijvoorbeeld Amsterdam, autosloperijen in Rotterdam , autosloperijen in Den Haag en autosloperijen in Utrecht en autosloperijen in Roosendaal bedrijven die geleid worden door de zoons van deze autosloop bedrijven uit het verleden. Inmiddels hebben zij zich ook moeten conformeren aan alle milieu regels en andere wet en regelgevingen op het gebied van auto slopen en de sloopautos naar de sloop brengen. Deze autodemontagebedrijven hebben ontzettend veel geïnvesteerd in bijvoorbeeld kantoor , oprijwagens , sloopauto personeel , sloopauto’s verwerkingsmachines etc. Het zijn niet meer de autosloperijen van vroeger.

Een sloopauto Amsterdam , een sloopauto Roosendaal , een sloopauto Utrecht , een sloopauto Rotterdam , een sloopauto Den Haag wordt dus op een verantwoorde manier opgehaald en verwerkt.

Ons bedrijf is ook gespecialiseerd om via internet in contact te komen met klanten die hun sloopauto aanbieden via google. Boven vermelde autosloperijen adverteren nog steeds in de grote dikke goudengids, die niemand leest en bij ontvangen gelijk in de papierbak gooit.Wij hebben ons best gedaan om ook ons hier in te specialiseren zodat we alle mensen met een zgn slopertje in Nederland kunnen bedienen met ons bijzondere sloopauto ophalen service en sloopauto verkopen service en onze sloopauto te koop service.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Autosloop Service is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloop Service gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloop Service voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloop Service niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53