Auto voor de export

Verkoop nu uw auto voor de export aan Inkoopschadeauto.nl via 06 – 42 42 80 53 voor cash!
Inkoopschadeauto is gespecialiseerd in de export van motorvoertuigen naar alle 7 continenten van de wereld. Wij kennen de exportmarkt qua vraag en aanbod dankzij ons wijd en zijd vertakte net van agenten die zelfs de specifieke eisen van de landelijke, regionale en lokale markten kennen.

Bel ons direct via de hotline 06 – 42 42 80 53 om uw auto voor de export aan te bieden.
Of laat u via de terug bel service terugbellen voor een verkoopgesprek over uw exportauto.
Het digitaal E-mailformulier is de manier om uw auto voor de export aan ons te presenteren.
Vul de gegevens van uw auto in aan de hand van de officiële documenten, uw persoonlijke gegevens, eventueel aangevuld met gedownloade digitale foto’s die een goed beeld van de auto geven.
U krijgt dan zo snel mogelijk een reply mail met een bod van onze afdeling inkoop/exportauto’s.
Bel om uw auto voor de export te verkopen aan Inkoopschadeauto mobiel 06 – 42 42 80 53.

De export van een motorvoertuig is geen eenvoudige zaak. In Nederland zijn er ook nogal wat voorwaarden. Zo moet Inkoopschadeauto erkend zijn door de Stichting Brancheorganisatie Motorvoertuigen. De STIBA ziet toe op de bedrijfsvoering, qua milieu en natuurwetgeving en afhandeling van de transacties. En erkend zijn bij de Rijksdienst voor Wegverkeer om de noodzakelijke administratie en registratie qua kentekenregistratie af te handelen. Sinds 1 januari kan dit via een speciale applicatie online registratie.
Inkoopschadeauto kan uw auto voor de export inkopen, of de export faciliteren en begeleiden.

Inkoopschadeauto werkt indien gewenst direct samen met de VWE, het centrum voor voertuigdocumentatie, administratie en informatie is gespecialiseerd in het begeleiden van de export van motorvoertuigen. Met meer dan 20 jaar ervaring is de VWE de norm op dit werkgebied en alle documenten worden bij exporttrajecten aan alle grenzen herkend en erkend. Indien auto’s gekentekend na 16 oktober 2006 worden uitgevoerd, kan de rest BPM teruggevorderd worden. Via het VWE dienstenplatform kan het document aanvraag terugvordering rest BPM voor de Belastingdienst worden ingevuld. Dit betekent dat scherpere prijzen met betere marges kunnen worden gerealiseerd bij export.

Laat nu uw auto voor de export exporteren via Inkoopschadeauto en bel mobiel 06 – 42 42 80 53.

Zo stellen de diverse gebieden speciale eisen aan de motorvoertuigen voor de exportmarkt.
Klimaatzones met extreme warmte of koude of extreme geografische omstandigheden:

  1. De Tropen vragen vooral auto’s met airconditioning, schuifdak of sunroof.
    Vooral Japanse merken als Toyota en Nissan, vanwege het Afrikaanse dealernet, zijn gewild.
  2. Koude gebieden en polaire streken vragen auto’s met dieselmotoren, isolatie en verwarming.
    Vooral Europese merken als Mercedes, Audi, BMW, en Landrover met zware motoren en four-wheel-drive.
  3. Extreme geografische omstandigheden qua terrein, ongebaand, rotsachtig, doorwaadbare rivieren.
    Vooral Amerikaanse merken als Chevrolet, Dodge, Chevy, Ford en GMC als four-wheel-drive.
  4. Voor de Oost-Europese markt alle Duitse merken, ongeacht leeftijd of kilometrage.

Bied nu uw auto voor de export Inkoopschadeauto.nl aan als uw auto in bovenstaande lijst voorkomt.
Onze medewerkers van de afdeling inkoop/exportauto’s zijn u graag van dienst met info en advies.

Verkoop uw auto voor de export aan Inkoopschadeauto.nl via 06 42 42 80 53 voor contant geld.

Waarom mijn exportauto aan Inkoopschadeauto verkopen?

Soms weet je als autobezitter niet meer wat je met je motorvoertuig aan moet. Inruilen op een andere tweedehands auto of occasion? Zelf verkopen via Marktplaats,  met alle rompslomp van proefrijden, overschrijven, afmelden, RDW vrijwaring regelen, financiële afhandeling, zijn die briefjes wel echt?

Laat Inkoopschadeauto de waarde bepalen van uw exportauto

Laat de afdeling exportauto’s van Inkoopschadeauto u ontzorgen van al die rompslomp. Voor een eerste waardebepaling vult u het taxatieformulier in op onze website. Aan de hand van de RDW-gegevens kunnen wij een realistische eerste waardebepaling doen. Als de automobiel interessant is voor de export nodigen wij u met uw auto uit voor een technische inspectie met taxatie en offerte.

Verkoop uw exportauto direct aan Inkoopschadeauto voor cash en gratis RDW vrijwaring!

Bij verhandeling van de exportauto kunnen we de transactie direct ter plaatse afronden. U levert bij de auto de papieren, alle sleutels, kentekenplaten, reservewiel en eventueel winterbanden in. Wij betalen u contant uit en via de RDW applicatie op onze computer krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs kersvers uitgeprint. U bent afgemeld uit het RDW-kentekenregister, wat u ontheft van de verplichting wegenbelasting te betalen en van de Algemene Periodieke Keuring. Zelf de autoverzekering opzeggen!

Welke automerken koopt Inkoopschadeauto voor de export?

Inkoopschadeauto koopt vrijwel alle merken auto’s op die voor de export naar diverse landen in aanmerking komen. Oost-Europese landen, West-Afrikaanse landen of ruige gebieden en extreme klimatologische omstandigheden. De Top 10 van de populairste automerken voor de export zijn alfabetisch Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Duitse diesels voor de Oost-Europese landen en Wit-Rusland en de Oekraïne

Voor Oost-Europa zoals Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Roemenië en Bulgarije zoeken wij vooral Duitse merken met dieselmotor. De typische merken als Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen zijn hier zeer gewild. De sedan en de stationwagen alsmede de busjes en de transporters voor zowel personenvervoer, goederenvervoer en als werkbusje. Een goede isolatie en prima werkende verwarming zijn een must.

Japanse merken als Mazda, Nissan en Toyota voor West-Afrika

Voor de West-Afrikaanse landen zoeken wij vooral Japanse merken zoals Mazda, Nissan en Toyota. Type, uitvoering en zelfs kleur van de auto zijn medebepalend voor de populariteit. Stationwagens doen in deze regio vaak dienst als busdienst. De uitrusting met airconditioning en een sunroof of een moon roof is echt heel belangrijk in deze tropisch warme streken. Voor ruiger terrein en de jungle is de Nissan 4wheel-drive in de markt, de Mercedes Gelände en de Landrover Discovery.

Welke auto’s komen er in aanmerking voor de export? Van Occasion tot schade- en sloopauto’s!

De internationale exportmarkt beslaat vrijwel het gehele scala van de tweedehands auto’s en zelfs de schadeauto’s en eventueel sloopauto’s voor de onderdelen.  Waar reparatie in Europa duur is vanwege de garageprijzen en de manuren is dat in de lagelonenlanden heel anders. Een schadeauto wordt daar gerepareerd door een aantal andere schadeauto’s te kannibaliseren. Zo repareer je van diverse sloop- en schadeauto’s weer een aantal automobielen voor de handelsvoorraad bij elkaar. Wash & Shine & Polish!

Bied uw exportauto nu Inkoopschadeauto aan via het e-mailformulier met taxatie en offerte

Als u overtuigd bent dat u uw auto het beste kunt verhandelen via Inkoopschadeauto, vul dan nu het e-mailformulier in. Uw persoonlijke gegevens en de RDW kentekenregistratie van het motorvoertuig dat u ons aanbiedt. Aan de hand van de informatie kan onze afdeling Inkoop een waardebepaling maken.

Het merk, de uitvoering, eventueel special type van de auto. De motor kan een 3 of 4 of 5 of 6 of 8 cylinder zijn. Gecombineerd met de inhoud van de cylinders bij elkaar geeft dat de kracht of vermogen in PK aan.

Is het een motor die loopt op benzine, diesel, LPG of is het een gecombineerde hybride motor?

De nieuwste volledige elektrische automobiel met een enorme accu die je moet stekkeren om hem op te laden is het neusje van de modern zalm en dus prijzig. De herbruikbare merkonderdelen zijn waardevol.

De staat van dienst en de staat waar de exportauto in verkeert bepalen definitieve taxatie en offerte.

Overtuigd? Verkoop uw exportauto dan aan Inkoopschadeauto voor cash geld en RDW vrijwaring.