Auto verkopen met hoge kilometerstand

Een auto met hoge kilometerstand verkopen is over het algemeen minder eenvoudig dan het spreekwoordelijke autootje van het oude vrouwtje dat weliswaar op leeftijd is maar uitsluitend heeft gependeld tussen huis en supermarkt. Of dat terecht is, is een tweede: een auto met veel kilometers op de teller is er lang niet altijd slechter aan toe dan een auto die relatief weinig gereden heeft. Als er zuinig met de auto omgegaan is, als er regelmatig onderhoud is uitgevoerd en als de auto in de basis van goede kwaliteit was kunnen motoren best een paar honderdduizend kilometer aan.

Auto verkopen met hoge kilometerstandAuto met veel kilometers afgeschreven

Maar dan nog; er komt natuurlijk ooit een keer dat de auto ‘op’ is. Als de jaren beginnen te tellen en de diensten qua gereden kilometers voor werk en privé al lang bewezen zijn zal het voertuig – personenwagen of bedrijfswagen – ooit eens met pensioen moeten. Je zult de auto met hoge kilometerstand te koop moeten aanbieden als het zo ver is, want zo lang het afgeschreven voertuig (of de afgekeurde auto) ongebruikt geparkeerd blijft staan maak je er nutteloze kosten aan. De automatische incasso’s van verzekering en Belastingdienst lopen immers gewoon door. Maar, als je besloten hebt dat je een koper voor de gebruikte auto zoeken gaat, de volgende vraag dient zich snel aan: wie heeft interesse in een oude auto met veel kilometers op de teller?

Auto te koop met veel kilometers op de teller

Voor sommige auto’s is 100.000 kilometer al heel veel, voor andere ligt de kritische grens op 200.000 kilometer en er zijn ook auto’s en automerken waarvoor het niet eens heel bijzonder is als de 300.000 of 400.000 kilometer wordt gehaald. Maar als je een auto met hoge kilometerstand  verkopen wilt, loop je wel aan tegen het probleem dat de kopers er niet meer voor in de rij staan. Eerlijk is eerlijk: zou je zelf een auto kopen met 250.000 of 300.000 kilometers op zijn naam? Waarschijnlijk kijk je dan even verder of je een iets jonger model of een iets minder zwaar belaste (qua kilometers) auto kunt vinden. Dus wil je een occasion op leeftijd van de hand doen, dan zul je langs andere wegen moeten zoeken dan de gebruikelijke verkoopkanalen.

Waarde auto met hoge kilometerstand

Als er zo veel kilometers gereden zijn kiezen mensen er vaak voor om de auto helemaal op te rijden. Komen er vervolgens gebreken aan het licht, dan is de afschrijving al gedaan en brengen ze het oude beestje niet meer naar de garage. De dagwaarde van de gebruikte auto is dan al dusdanig laag dat alle reparaties zonde van het geld geworden zijn. Zeker als er grote mankementen als versleten remmen, een kapotte motor of een kapotte versnellingsbak tevoorschijn komen. Een geïnteresseerde koper voor een auto met veel kilometers, met al zijn gebreken, vind je niet meer. Maar dat betekent niet dat de auto helemaal niets meer opbrengt, of dat je er zelfs geld op hoeft toe te leggen. Schadeauto Inkoop Nederland is opkoper van oude auto’s in het algemeen en dus ook inkoper van auto’s met hoge kilometerstand.

Vergoeding oude occasion

Hoe dat dan kan? Een voertuig dat als vervoermiddel volkomen waardeloos geworden is door het ontbreken van een geldige APK of door niet gerepareerde onvolkomenheden is toch rijp voor de sloop? Dat klopt wel, maar dan nog kan Schadeauto Inkoop Nederland (S.I.N.) je bijna altijd nog een vergoeding voor de auto met hoge kilometerstand uitbetalen. De metalen van de carrosserie worden door ons optimaal gerecycled en voor de onderdelen die nog goed functioneren vinden wij een ‘nieuw onderkomen’. Daardoor kunnen wij in de meeste gevallen nog een leuk bedrag uitkeren voor een opgereden auto. Bovendien komen wij deze gratis ophalen; zeven dagen in de week en in heel Nederland.

Auto met hoge kilometerstand laten ophalen

Onze inkoop van gebruikte auto’s heeft u dus verschillende voordelen te bieden:

  • U hoeft zelf niet op zoek naar een koper van een oude auto, een autosloperij of een auto transportbedrijf.
  • Wij bieden u een goede vergoeding voor de gebruikte auto.
  • We komen de auto met hoge kilometerstand kosteloos ophalen.
  • U ontvangt direct een bod en de afgesproken vergoeding wordt contant uitbetaald bij het ophalen van de auto.

Bovendien kunt u ons zeven dagen in de week bereiken als u een oude auto wilt laten weghalen en kennen we in het hele land de weg. We zijn dus snel ter plaatse. Laat ons weten waar het voertuig staat (langs de weg, op de oprit, bij uw bedrijf) en welke dag en tijd het u uitkomt om af te spreken. Dan komen wij daarnaartoe voor de overdracht. Onze chauffeur betaalt u ter plaatse het afgesproken geldbedrag uit voor de oude auto en ook de afmelding bij de RDW en voor de verzekering wordt door ons geregeld.

Schadeauto’s verkopen via Schadeauto Inkoop Nederland

Zoals er universele autobedrijven bestaan, zo zijn wij een universele koper van auto’s met schade en gebreken. Zit u in de maag met een auto met kapotte motor, met versleten koppeling of versnellingsbak, met zware blikschade tot total loss na een ongeval, met waterschade, brandschade of wilt u om wat voor reden dan ook snel van een auto af? Een schadeauto verkopen is snel gebeurd via Schadeauto Inkoop Nederland. Wij kopen alle voertuigen over, dus neem snel contact op en ontvang een bod op uw auto!

Bod op auto met hoge kilometerstand

Wat is mijn auto met hoge kilometerstand waard? Dat zult u zich na het hele bovenstaande verhaal vermoedelijk afvragen, en terecht natuurlijk. Een eenduidig antwoord op die vraag kunnen we echter niet geven voordat u ons heeft geholpen aan informatie over uw auto. Om welk merk en type auto gaat het? Wat is het bouwjaar van de occasion? Hoeveel kilometer staat er precies op de teller? Welke schade en/of gebreken zijn er?

Bel ons op telefoonnummer 06 42 42 80 53 of laat ons u terugbellen via de terugbel service op deze website of vul het contactformulier in. Graag ontvangen we foto’s van de auto voor het complete beeld. Dan kunnen we u meteen een scherp bod op uw auto geven!

AUTO’S MET EEN HOGE KILOMETERSTAND, DRIE, VIER, VIJF KEER DE KLOK ROND?

Schadeauto Inkoop is geïnteresseerd in auto’s met een hoge kilometerstand, mits in goede staat.

Drie, vier, vijf keer de klok rond wil nog niet zeggen dat zo’n auto, indien goed onderhouden technisch afgeschreven hoeft te worden. Diverse merken staan bekend om de enorme record kilometrages die door een enkele eigenaar zijn gerealiseerd. Tot wel meer dan een miljoen kilometers.

Een auto met een hoge kilometerstand kan in relatie met de leeftijd interessant zijn om, in tegenstelling tot een oldtimer, als youngtimer te worden geclassificeerd. Auto’s die 15 jaar oud zijn komen hiervoor in aanmerking. Dat betekent dat als je zo’n auto als bedrijfswagen gebruikt er ineens enorme geldelijke voordelen zijn te behalen. Als bedrijfswagen heb je alle zakelijke auto voordeeltjes. Aftrekposten van de winst van alle kosten, zoals onderhoud en reparatie, brandstof, parkeergeld, wash and shine wasstraat en verzekering en wegenbelasting.

De fiscale bijtelling daarentegen is niet van de nieuwwaarde maar naar de dagwaarde berekend.
Een nieuwe auto van 60.000 euro, of diezelfde wagen als Youngtimer voor dagwaarde 6.000 euro.
De fiscus financiert dus lekker mee aan die leuke retro Youngtimer wat heel veel centjes scheelt.

VERKOOP UW AUTO MET HOGE KILOMETERSTAND NU AAN SCHADEAUTO INKOOP