Auto total loss verkopen

Een total loss auto verkopen; ja, dat is wel degelijk mogelijk.
We kennen helaas ook de verhalen van de mensen die geld moesten toeleggen als ze hun sloopauto verkopen wilden, maar wij kunnen u altijd helpen een betere deal te sluiten.
Wij zijn inkoper van schadeauto’s en sloopauto’s in het algemeen en ook doen ook gegarandeerd een bod op uw voertuig als het total loss is verklaard. Wij bieden u:

  • Auto total loss verkopen, direct het hoogste bod.Auto total loss verkopen
  • Gratis ophaalservice total loss auto.
  • Verkoop auto total loss in één keer geregeld, vaak binnen een dag!

Om direct een bod op de total loss auto te krijgen: Vul uw gegevens in op ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 42 42 80 53!

Wat doen met total loss auto?

Als uw voertuig total loss is, bent u waarschijnlijk direct of indirect betrokken geweest bij een ongeluk of incident.
Dat is naar. Hopelijk is er uitsluitend sprake van materiële schade, want hoe vervelend ook, het is in ieder geval vervangbaar.
Bij een technisch total loss is de opgelopen schade niet meer te herstellen.
Dat kan bij een auto met grote blikschade zijn, maar ook bij een auto met brandschade of een auto met waterschade.
Total loss auto verkopen? Wij doen u gegarandeerd een voorstel voor een eerlijke vergoeding.

Sloopauto economisch total loss

De diagnose kan ook economisch total loss zijn. Een auto met kapotte motor of kapotte distributieriem, een auto met kapotte automaat, kapotte brandstofpomp, de koppeling is stuk, de remschijven of remblokken moeten vervangen worden of de uitlaat of katalysator moet worden vernieuwd. Het zijn allemaal voorbeelden van dure autoreparaties. Is de dagwaarde van de auto niet meer zo hoog, dan is de uitgave voor de reparatie niet meer verantwoord. We spreken dan ook van een sloopauto.
Uw total loss auto verkopen? Ontvang meteen een bod en u kunt de total loss auto laten ophalen binnen een dag!

Snelle verkoop total loss auto

Heeft u een total loss bedrijfswagen of personenauto staan, dan is het aan te raden deze tijdig te verkopen. Zeker als u met de oude auto daadwerkelijk niet meer rijden kan. Dan betaalt u alleen nog voor belastingen en verzekeringen terwijl de auto in feite waardeloos is geworden. Heeft u geen zin en tijd om zelf op zoek te gaan naar een koper, een autosloperij, een vervoerbedrijf en om te onderhandelen over prijzen en afspraken? Wij handelen de koop van de total loss auto in één keer met u af.

Total loss auto laten weghalen

De vergoeding voor de total loss auto is afhankelijk van conditie van het voertuig, bouwjaar, merk en type en is gebaseerd op de waarde die oude materialen en losse onderdelen nog herbergen. Wij brengen meteen een bod uit en, als u dat accepteert, maken daarna een afspraak om de auto te laten ophalen. Wij zijn in heel Nederland actief. U geeft aan op welk moment het u het beste schikt en daar schikken wij ons naar. Bij de overdracht krijgt u van onze chauffeur contant geld voor de oude auto. Wij helpen u met de vrijwaring voor verzekering en belasting, zodat u de aandacht zelf helemaal kunt regelen op het zoeken naar een nieuwe auto.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 42 42 80 53!

Bel ons op 06 – 42 42 80 53 voor taxatie en offerte.

Onze afdeling inkoop, taxatie en offerte is u graag van dienst bij de waardebepaling van uw total loss auto. Een motorvoertuig kan om heel veel diverse redenen total loss zijn verklaard. Dat betekent dat er altijd een minimale intrinsieke waarde is als de wagen helemaal verfomfaaid is bij een zwaar verkeersongeluk. Als echt alles aan een auto kapot is dan is er altijd nog ongeveer zo’n duizend kilo aan gewicht ijzer en diverse metalen.

Dit schroot wordt gerecycled door de Auto Recycling Nederland beheerde Post Shredder Technology fabriek in Tiel. De diverse soorten ijzer en edelmetalen als rood en geel koper, aluminium, chroom en  worden uitgesorteerd en omgesmolten in de hoogovens.

Auto Total Loss verkopen als APK afgekeurde auto

Dat is toch even schrikken. Het APK keuringsstation van je Merkgarage belt je op dat je auto niet door de Algemene Periodieke Keuring is gekomen. De lijst is zo lang dat reparatie de dagwaarde verre overstijgt. De banden hebben nauwelijks profiel, de remmen oefenen niet genoeg druk uit om op tijd tot stilstand te komen.  De carrosserie vertoont roestplekken met hier en daar een muizengaatje. Het chassis is geheel verroest en de draagbalken zijn hier en daar bijna doorgerot. De motor loopt onregelmatig op drie van de vier poten, de koppakking lekt en de motor verbruikt waarschijnlijk flink wat olie in een week. De distributieriem is niet op tijd vervangen en de uitlaat stoot meer CO2 uit dan met sjoemel software. Dus total loss en rijp voor de sloop.  Bel 06 42 42 80 53!

Auto Total Loss verkopen met kapotte distributieriem

Dat is toch even schrikken. Ben je lekker aan het cruisen met je toffe brik begint het dashboard car management lampje ineens te flikkeren. Onder de motorkap ratelt het, een knal en een flits met rookwolken. Gelukkig kun je je auto nog op de vluchtstrook uit laten rijden. Vrijwel onmiddellijk staat er een ANWB gele hulpdienst auto achter je.
Een blik onder de motorkap van deze specialist is genoeg voor een fatale diagnose. De distributieriem is gebroken en de aangedreven onderdelen van de motor zijn ook kapot.
Diverse pompen en de koeling zijn gesneuveld met de breuk van de distributieketting.

Auto Total Loss verkopen kapotte koppakking

Opeens zie je een olieplekje onder de plaats van je motor op je parkeerplaats. Of het plekje steeds groter wordt tot een flinke vlek. Als je onder de motorkap kijkt druipt de olie uit de koppakking langs de motor. De laatste tijd had je al regelmatig olie bij moeten vullen. Dat is nu duidelijk waarom. De reparatie blijkt de dubbele dagwaarde van je auto te zijn. Deze total loss auto is toch nog te verkopen voor de demontage van herbruikbare merkonderdelen. STIBA groen is de actie om onderdelen her te gebruiken en te recyclen.

Auto Total Loss verkopen met kapotte versnellingsbak

En daar rijd je dan, maar je versnellingspook roert in de rondte. Het kraakt inmiddels onheilspellend. Langzaam rijdt de auto naar de kant van de weg. Gelukkig heb je het nummer van een sleepdienst: 06 42 42 80 53 Als de chauffeur hoort wat er aan mankeert trekt hij een duur gezicht. Dat is een technisch total loss meneer, gezien de dagwaarde van de auto. Ik kan u cash de intrinsieke waarde van de auto betalen, plus gratis RDW vrijwaringsbewijs en kosteloos afvoeren van de automobiel.

Auto Total Loss verkopen met kapotte motor?

Automobiel betekent zelfrijdend, maar dan moet de motor het natuurlijk wel doen. Mocht de motor in je auto kapot zijn en het is verder nog een nette wagen, dan kunnen wij nog een aardige restwaarde uitkeren in verband met de te demonteren herbruikbare merkonderdelen. Wij sparen milieu en natuur door hergebruik en recycling!

Bel onze afdeling inkoop 06 42 42 80 53 voor taxatie en offerte, informatie en advies.