Auto total loss verkopen

Een total loss auto verkopen; ja, dat is wel degelijk mogelijk.
We kennen helaas ook de verhalen van de mensen die geld moesten toeleggen als ze hun sloopauto verkopen wilden, maar wij kunnen u altijd helpen een betere deal te sluiten.
Wij zijn inkoper van schadeauto’s en sloopauto’s in het algemeen en ook doen ook gegarandeerd een bod op uw voertuig als het total loss is verklaard. Wij bieden u:

  • Auto total loss verkopen, direct het hoogste bod.Auto total loss verkopen
  • Gratis ophaalservice total loss auto.
  • Verkoop auto total loss in één keer geregeld, vaak binnen een dag!

Om direct een bod op de total loss auto te krijgen: Vul uw gegevens in op ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 42 42 80 53!

Wat doen met total loss auto?

Als uw voertuig total loss is, bent u waarschijnlijk direct of indirect betrokken geweest bij een ongeluk of incident.
Dat is naar. Hopelijk is er uitsluitend sprake van materiële schade, want hoe vervelend ook, het is in ieder geval vervangbaar.
Bij een technisch total loss is de opgelopen schade niet meer te herstellen.
Dat kan bij een auto met grote blikschade zijn, maar ook bij een auto met brandschade of een auto met waterschade.
Total loss auto verkopen? Wij doen u gegarandeerd een voorstel voor een eerlijke vergoeding.

Sloopauto economisch total loss

De diagnose kan ook economisch total loss zijn. Een auto met kapotte motor of kapotte distributieriem, een auto met kapotte automaat, kapotte brandstofpomp, de koppeling is stuk, de remschijven of remblokken moeten vervangen worden of de uitlaat of katalysator moet worden vernieuwd. Het zijn allemaal voorbeelden van dure autoreparaties. Is de dagwaarde van de auto niet meer zo hoog, dan is de uitgave voor de reparatie niet meer verantwoord. We spreken dan ook van een sloopauto.
Uw total loss auto verkopen? Ontvang meteen een bod en u kunt de total loss auto laten ophalen binnen een dag!

Snelle verkoop total loss auto

Heeft u een total loss bedrijfswagen of personenauto staan, dan is het aan te raden deze tijdig te verkopen. Zeker als u met de oude auto daadwerkelijk niet meer rijden kan. Dan betaalt u alleen nog voor belastingen en verzekeringen terwijl de auto in feite waardeloos is geworden. Heeft u geen zin en tijd om zelf op zoek te gaan naar een koper, een autosloperij, een vervoerbedrijf en om te onderhandelen over prijzen en afspraken? Wij handelen de koop van de total loss auto in één keer met u af.

Total loss auto laten weghalen

De vergoeding voor de total loss auto is afhankelijk van conditie van het voertuig, bouwjaar, merk en type en is gebaseerd op de waarde die oude materialen en losse onderdelen nog herbergen. Wij brengen meteen een bod uit en, als u dat accepteert, maken daarna een afspraak om de auto te laten ophalen. Wij zijn in heel Nederland actief. U geeft aan op welk moment het u het beste schikt en daar schikken wij ons naar. Bij de overdracht krijgt u van onze chauffeur contant geld voor de oude auto. Wij helpen u met de vrijwaring voor verzekering en belasting, zodat u de aandacht zelf helemaal kunt regelen op het zoeken naar een nieuwe auto.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 42 42 80 53.