Auto naar de sloop brengen

Een auto naar de sloop brengen doen wij iedere dag en zeven dagen per week. Wanneer uw auto naar de sloperij moet dan kunt u contact met ons opnemen en wij organiseren deze dienst van A tot Z . Na het telefonisch contact opnemen gaat de chauffeur u bellen om een afspraak met u te maken om de auto op te halen op de locatie die u aan ons heeft doorgegeven. Van de chauffeur ontvangt u het originele rdw vrijwaringsbewijs. Wij adviseren om de auto door ons op te laten halen en niet meer zelf te gaan rijden met de oude kapotte auto.  Wanneer u een schadeauto heeft dan is het ook mogelijk om deze aan ons te verkopen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Auto naar de Sloop Ophaaldienst is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Auto naar de Sloop Ophaaldienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Auto naar de Sloop Ophaaldienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Auto naar de Sloop Ophaaldienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53