Auto Ophalen

Auto ophalen Uw auto ophalen? Daar is vaak maar één reden voor. Uw auto is rijp voor de sloop. Inkoop Schadeauto heeft een auto ophaalservice die actief is in heel Nederland. Heeft u dus een schadeauto die wij kunnen ophalen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06 42 42 80 53.
Wij maken direct een afspraak met u voor het ophalen van uw auto.

Bij ons kunt u gratis uw auto verkopen, het is dus mogelijk om gratis uw sloop auto te verkopen of gratis uw schadeauto te verkopen. Met onze service maakt u weinig kosten m.b.t. het aanbieden van uw sloopauto of aanbieden van uw schadeauto.

Wij kunnen uw auto weghalen op iedere gewenste locatie, wij kunnen uw auto ophalen op een dag en tijd die u het beste uitkomt, wij kunnen uw auto weghalen op een plaats  waar dan ook in Nederland, wij kunnen uw auto wegbrengen naar een autosloperij en wij kunnen uw sloop auto afvoeren naar een autodemontage bedrijf bij u in de buurt. Het is ons gelukt om alle particuliere autobezitters te helpen om het vervoer van hun sloopauto, schade auto of kapotte wagen te organiseren.

Direct uw Auto ophalen?

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Auto Ophalen Inkoopservice is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Auto Ophalen Inkoopservice gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Voordelig uw auto ophalen?

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het ophalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid wordt gecontroleerd. Ons bedrijf Auto Ophalen Inkoopservice voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Auto Ophalen Inkoopservice niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53