Auto naar de sloop

Wanneer uw oude auto naar de sloop moet kunt u ons bellen, wij halen alle sloopauto’s op in iedere plaats in Nederland.

Wanneer uw sloopauto naar de sloperij moet, omdat de kosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto dan kunt u ons zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bellen om een afspraak te maken om auto op te komen halen wanneer u dat wenst. Een opdracht geven om uw auto te laten slopen is voor veel mensen een bijzonder moment, een auto slopen, is daarom misschien niet de juiste woordkeuze, wij laten uw kapotte auto op een verantwoorde wijze demonteren en verwerken, conform de strenge wet en regelgeving in Nederland.

Een sloopauto slopen of een sloop auto laten slopen is ons inziens niet een correcte verwoording van de handelingen die verricht worden van alle werkzaamheden die gedaan moeten worden om een gebruikte oude auto te laten ophalen en te laten verwerken. Er komen ontzettend veel inspanningen bij kijken om alle materialen uit de oude auto te verwijderen, de oude auto materialen te verzamelen en deze sloopauto onderdelen naar de verwerkingsbedrijven te vervoeren om verwerkt te worden zodat ons milieu het minste hinder heeft van deze gevaarlijke sloopauto stoffen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Auto Naar De Sloop Inkoopcentrale is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Auto Naar De Sloop Inkoopcentrale gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Auto Naar De Sloop Inkoopcentrale voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Auto Naar De Sloop Inkoopcentrale niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53