Auto laten slopen

Het is ons opgevallen dat vrouwen vaak bovenstaande woorden gebruiken om hun auto te laten slopen. Vrouwen geven vaak hun autotje een naam, bijvoorbeeld Gerrit of Klaas.
We horen daarom vaak eerst een naam en dan de vraag kunt u Gerret , mijn auto laten ophalen ? Of kunt u Klaas mijn auto wegbrengen ? Of kunt u Gerret: mijn auto afvoeren? Of Klaas  mijn auto naar de sloop brengen. Of kan mijn Klaas mijn autotje weghalen ?
Hoe dan ook hebben vrouwen meer een persoonlijker band met hun auto dan mannen.

Het blijkt dat mannen hun auto meer zien als een transportmiddel of financieel object dan een persoonsgebonden auto.

Hoewel mannen wel hun auto gebruiken ter bevrediging en tegemoetkoming van hun Ego.
Een man voelt zich prettiger in een grote auto dan onze vrouwelijke medemens.
Wanneer een man de kleine sloop auto van zijn vrouw aanbied om opgehaald te worden dan zegt hij er altijd bij dat de Renault Twingotje van zijn vrouw is. Of kunt u de Toyota Starlet van mijn moeder komen ophalen.  Ze is niet meer zo goed ter been en kan de auto niet meer betalen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Auto Laten Slopen Ophaalservice is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Auto Laten Slopen Ophaalservice gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Auto Laten Slopen Ophaalservice voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Auto Laten Slopen Ophaalservice niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53