Auto laten ophalen

Wilt u uw auto laten ophalen, gratis en binnen 24-uur op een door uw gewenste locatie waar dan ook in Nederland? Onze sloopauto-ophaaldienst regelt dat binnen enkele minuten voor u.

Wanneer u uw auto wilt laten ophalen kunt u zowel telefonisch contact met ons opnemen of het online contactformulier invullen. Een van onze medewerkers kan u precies vertellen hoe de auto-ophaal-dienst in zijn werk gaat. Hij of zij stelt u een aantal vragen over het voertuig. Afhankelijk van het model en type, de kilometerstand, de staat van de auto en de leeftijd, bieden wij u een uitstekende vergoeding. Vaak valt deze hoger uit dan u denkt en altijd is deze marktconform, zelfsals de auto die u wilt laten ophalen niet  meer APK gekeurd is of (lichte)schade heeft. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u enkel benieuwd bent naar de waarde van uw oude of kapotte voertuig. Ook in dat geval helpen wij u graag verder, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Auto laten ophalen binnen 24 uur, kan dat?

Wanneer u door ons uw auto wilt laten ophalen en akkoord geeft, kan onze chauffeur binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit hoeft overigens niet perse bij uw thuisadres. U kunt op elke gewenste locatie afspreken, mits onze ophaaldienst deze kan bereiken. Het laten ophalen van uw voertuig heeft als bijkomend voordeel dat u na de overdracht geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en geen zorgen meer heeft. Bovendien ontvangt u van onze chauffeur het afgesproken bedrag contant in uw handen. Daarnaast voorzien wij u van een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Vanaf dat moment bent officieel eigenaar af en heeft u geen kosten meer aan het af te voeren voertuig.

Uw auto laten ophalen levert u de volgende voordelen op:Auto laten ophalen

  • Landelijke 24-uurs ophaaldienst
  • Kosteloos opgehaald en afgevoerd op een locatie naar wens
  • Direct contant geld
  • RDW vrijwaringsbewijs ter plaatse
  • Vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd bereikbaar

Milieuvriendelijk afgevoerd

Onze sloopauto ophaaldienst heeft door de jaren heen een groot landelijke netwerk opgebouwd van autosloperijen en autodemontage bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om uw auto, waar dan ook in Nederland binnen vierentwintig uur op te halen en af te voeren. Alle afgevoerde wagens worden op milieuvriendelijke wijze verwerkt door uitsluitend gecertificeerde sloperijen.

Heeft u interesse en wilt u uw auto binnenkort op laten halen? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.