APK afgekeurde bus verkopen

Wilt u uw apk afgekeurde bus verkopen en uw voertuig zonder algemene periodieke keuring het snel en zonder moeite kwijt? Wij zijn de ideale partij wanneer het aankomt op het inkopen van niet gekeurde bussen en auto’s. De reden? Ten eerste omdat wij er een uitstekende prijs voor bieden. U kunt geheel vrijblijvend contact met een van onze medewerkers opnemen. Zij kunnen u aan de hand van de gegevens van de apk afgekeurde bus die u wilt verkopen, direct een prijs noemen.APK afgekeurde bus verkopen

Daarnaast zijn we, door een uitgebreid netwerk van autosloperijen, auto inkopers, demontagebedrijven en een 24-uurs auto-ophaaldienst, in staat om vaak dezelfde dag nog uw afgekeurde defecte of verlopen bus in te kopen.

In de praktijk blijkt het vaak vrij lastig om een apk afgekeurde bus te verkopen. Potentiële kopers denken al snel dat er wat aan mankeert. Is de versnellingsbak nog goed? Zit er veel roest op? En hoe zit het met de koppeling en distributieriem? U kunt dit natuurlijk via marktplaats of en andere 2e hands autowebsite proberen, of zelf met een autosloperij contact opnemen, maar daar bent u gewoonlijk veel tijd en energie aan kwijt. Bovendien is het is nog maar de vraag of het lukt om er een eerlijke prijs voor te krijgen. Bij ons werkt het veel gemakkelijker.

Uw APK afgekeurde bus verkopen? Zo geregeld!

Wanneer u aan ons een niet gekeurde of afgekeurde werk bus wilt aanbieden, hoeft u slechts telefonisch contact op te nemen of met behulp van het online formulier uw gegevens achter te laten.

Een ervaren sloopauto expert vertelt u dan precies hoe het in zijn werk gaat. U kunt geheel vrijblijvend de huidige waarde van uw auto te weten komen. Wat deze precies waard is hangt af van een aantal factoren zoals de hoogte van de kilometerstand, de leeftijd, de staat waarin uw apk afgekeurde bus verkeerd en het typen/ merk.

Staat de verkoopprijs u aan, dan kunt u direct een afspraak maken. Onze ophaaldienst kan op een door u gewenste locatie de auto kosteloos overschrijven en overhandigt u nadien een officieel RDW- vrijwaringsbewijs. Vaak kan dit dezelfde dag al geregeld worden.
Na het overhandigen van de sleutels van uw bus is de verkoop van uw niet gekeurde bestelbus geregeld. De medewerker van de ophaaldienst overhandigt uw het afgesproken bedrag in contanten.
U betaalt nadien geen wegenbelasting meer en kunt tevens uw verzekering opzeggen.

De voordelen van onze inkoopdienst voor afgekeurde of sloop bussen:

  • Landelijke ophaaldienst, geheel kosteloos
  • 24 uur bereikbaar, dus ook ‘s avonds en in het weekend
  • Direct contant geld tot uw beschikking
  • Geheel vrijblijvende waardebepaling
  • RDW vrijwaringsbewijs ter plaatse geregeld

Kortom, uw oude, defecte, sloop of apk afgekeurde bus verkopen is snel en goed geregeld. Het kost u heel weinig moeite en energie en u profiteert maximaal van de voordelen. Weer een zorg minder!

Heeft u opmerkingen of vragen? Laat het ons gerust weten, wij helpen u graag verder!