APK afgekeurde auto verkopen

Wilt u uw APK afgekeurde auto verkopen? Dan bent u bij Inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij kopen dagelijks APK afgekeurde auto’s op. Wanneer u een oude auto heeft die niet door de keuring is gekomen dan kunt u de auto laten repareren. Wanneer de reparatiekosten niet opwegen tegen de dagwaarde van de auto dan is de auto financieel total loss. U kunt de garage dan opdracht geven om de auto te laten maken en het risico nemen en hopen dat de auto op korte termijn niet stuk gaat. Het is ook mogelijk om de de auto na afkeuring aan te bieden aan ons bedrijf. Uw apk afgekeurde auto verkopen kan namelijk heel goed. Het ijzer in de auto heeft ten slotte een restwaarde.

APK afgekeurde auto verkopenWanneer uw auto bijvoorbeeld in Japan is gemaakt dan is het eventueel mogelijk dat u een model heeft die geëxporteerd kan worden naar Afrika. Veel Afrikaanse landen hebben namelijk veel belangstelling voor Toyota’s of andere Japanse merken. Het is ook mogelijk dat u auto een Duitse auto betreft die doorverkocht kan worden aan exporteurs van Duitse auto’s aan Oost Europese landen. Een afgekeurde auto kan ook opgekocht worden om door een autohandelaar opnieuw in de markt gebracht te worden.

Voor kleine zelfstandige ondernemers die een garagebedrijf hebben zijn de arbeidskosten vaak lager dan de arbeidskosten van een gerenommeerde grote garagebedrijf die veel personeel in dienst heeft en veel overige kosten iedere maand moet betalen.

APK afgekeurde auto verkopen

Uw apk afgekeurde auto verkopen is bij ons ook mogelijk. Het is belangrijk om de mankementen goed en eerlijk aan ons door te geven.
De gebreken van de auto staan vermeld op het keuringsrapport van de betreffende garage waar u uw auto heeft laten keuren.
Wanneer blijkt dat het voor ons ook niet de moeite is op de auto te laten maken dan is uw auto total loss. U zet vervolgens uw sloopauto te koop. Inkoopschadeauto.nl doet een goed bod en uw auto wordt vervolgens verwerkt door een autodemontagebedrijf.
De auto wordt dan netjes ontdaan van alle vloeistoffen en rubber en plastic materialen. Alle metalen onderdelen gaan dan naar een metaalverwerkingsbedrijf om verwerkt te worden. Het belang van sloopauto’s zijn de accu’s, katalysatoren en het ijzer.

Opkopers van accu’s en de katalysators geven de autosloperijen nog een goede vergoeding voor deze producten. Het ijzer wordt verkocht aan metaalbedrijven die de metalen vaak weer verkopen aan bijvoorbeeld bedrijven uit Amerika en China of overige landen die op dat moment een economisch groei hebben.

Direct uw apk afgekeurde auto verkopen?

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Wilt u vandaag uw APK afgekeurde auto verkopen? De APK Afgekeurde Auto Inkoopdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de APK Afgekeurde Auto Inkoopdienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf APK Afgekeurde Auto Inkoopdienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf APK Afgekeurde Auto Inkoopdienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Uw apk afgekeurde auto verkopen tegen een goede prijs?

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53